Fördelar att

sälja eller byta in bilen hos oss

Att sälja sin bil privat kan vara en tidsödande och ganska krävande process. Och inte sällan förknippat med viss risk. När du säljer eller byter in din bil till oss kan du vara säker på att processen är lika enkel som trygg.

Enkelt

smidigt

Enkelt

smidigt

Vi tar hand om det administrativa, och om du önskar hjälper vi dig hitta din nästa drömbil. Du slipper allt krångel.

Snabb

trygg affär

Snabb

trygg affär

Generellt så sker affären snabbt, och vi säkerställer att du har pengarna på kontot i rätt tid.

Personlig

service

Personlig

service

Värderingen sker alltid av en expert på ditt bilmärke som har många års erfarenhet av bilförsäljning.

Kunskap

expertis

Kunskap

expertis

Det krävs en hel del kunskap att ta fram en rättvisande värdering på egen hand. Hos oss får en korrekt bilvärdering i förhållande till bilmarknaden.

Års erfarenhet av

Bilförsäljning

VÄRDERINGSFORMULÄR

Fyll i värderingsformuläret nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering av ditt fordon inom 24 timmar. Var så noggrann och uppriktig som möjligt gällande fordonets skick för en mer exakt värdering.

Vill du ha hjälp att sälja

ditt fordon istället?

I dagsläget kan det vara krävande att sälja sin bil privat. En del kunder stöter på otrevliga möten, hetsiga personer och kränkningar i samband med försäljning. Av den orsaken erbjuder vi förmedling av ditt fordon i någon av våra hallar – efter ditt önskemål. Vid första mötet sätter vi oss ner tillsammans och går igenom marknaden samt kommer överens om en summa som skall redovisas till kund efter försäljning.

När du lämnar över bilen till oss genomförs en fullständig kontroll, precis som på våra egna fordon. Efter detta lämnas ditt fordon in på en fullständig rekonditionering, varpå bilen fotas och annonseras ut på alla våra kanaler och annonseringstjänster.

Efter försäljning betalas överenskommen summa ut till ditt konto enligt tidigare skrivet kontrakt.

Vad ingår?

Kom förbi och få en värdering på plats

Ring: 0480-300 43